Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΡΕΛΟΚ

Η ιδέα μου ήρθε από τη βάπτιση της μικρής μου Σοφίας. Για δεύτερη φορά έγινα νονά και ήθελα τα μαρτυρίκια, όπως και στη βάπτιση της Ελευθερίας, να είναι ξεχωριστά, όσο ξεχωριστά είναι και τα δυο κορίτσια μου. Ήθελα να αποφύγω τις καρφίτσες καθώς πολλοί δεν θέλουν να τρυπούν τα ρούχα τους και τα μαρτυρίκια καταλήγουν στα σκουπίδια. Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω μπρελόκ ώστε να καταλήξουν στα κλειδιά τους!
Αργότερα πειραματίστηκα και με άλλα σχέδια και σκέφτηκα ότι θα μπορούσαν να γίνουν και όμορφα δωράκια καλωσορίσματος για τους μικρούς μας μαθητές. Φυσικά στα αγοράκια θα παραλείψουμε το δαντελένιο κορδελάκι και θα χρησιμοποιήσουμε άλλο χρώμα στις χάντρες.Αν τους βάζαμε συμβολικά κι ένα κλειδί και τους κρεμούσαμε κι ένα καρτελάκι που θα έγραφε:
Ελάτε να ξεκλειδώσουμε μαζί
το σεντούκι της γνώσης
θα μπορούσαμε να το κάνουμε δωράκι καλωσορίσματος. Επίσης αν κρεμούσαμε κοχύλια θα μπορούσαμε να το κάνουμε αποχαιρετιστήριο καλοκαιρινό δωράκι. 
Δυστυχώς όσο κι έψαξα στη θάλασσα δεν βρήκα κοχύλια να μου κάνουν για να φτιάξω και να σας δείξω ένα. Το αφήνω αυτό στην φαντασία σας!

1 σχόλιο: