Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Σήμερα θα σας αποχαιρετήσω για τις δύο εβδομάδες του Πάσχα και θα σας περιμένω ξανά στις 27 Απριλίου. Πριν όμως σας χαιρετήσω ας δούμε τι θα κάνουμε σήμερα. 
Χθες είδαμε την ιστορία του Πάσχα και τι γιορτάζουμε. Σήμερα θα δούμε τι κάνουμε τη Μεγάλη εβδομάδα και θα μιλήσουμε για τα πασχαλινά μας έθιμα.
1. Διάβασε από την παρακάτω παρουσίαση για τη Μεγάλη εβδομάδα και κάνε τις δραστηριότητές της. Αν συναντήσεις δύσκολη λεξούλα ζήτα τη βοήθεια της μαμάς ή του μπαμπά.

2. Περισσότερα πασχαλινά έθιμα μπορείς να δεις κι από το παρακάτω βίντεο.
3. Για τις διακοπές του Πάσχα θέλω από σένα να διαβάσεις με τη βοήθεια της μαμάς ή του μπαμπά το παραμύθι
4. Στο τέλος του παραμυθιού έχει ιδέες για πασχαλινές κατασκευές. Πολλές ιδέες μπορείς να πάρεις κι από ΕΔΩ κι ΕΔΩ. Θέλω λοιπόν να φτιάξεις μία πασχαλινή κατασκευή και να μου τη στείλεις σε φωτογραφία. (όχι απαραίτητα από αυτές τις σελίδες ή το βιβλίο. Μπορεί να είναι και δική σου ιδέα)
5. Τέλος θέλω να συμπληρώσεις το φύλλο ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΕΘΙΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ που θα το βρεις στον τοίχο της κυψέλης μας και να μου το στείλεις στο μέιλ όταν το ετοιμάσεις.
Ό,τι διαβάσετε από εδώ και κάτω είναι προαιρετικό. Τα κάνει όποιο παιδί θέλει και ό,τι ή όσα από αυτά θέλει. Για να απασχοληθούμε και να περάσουμε ευχάριστα τις ώρες μας αυτές τις 2 εβδομάδες μπορούμε:
Να διαβάσουμε ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
                  (Είναι 25 φύλλα με λαβύρινθους, τελίτσες,         
                   κρυπτόλεξα, ακροστιχίδες, κάρτες, μαθηματικά,                        ασκήσεις Γλώσσας, ζωγραφική) Επειδή όμως 
                    είναι πολλές οι σελίδες θα τις βρείτε μόνο σε 
                    PDF για να τις εκτυπώσετε γιατί αν αλλοιωθεί
                    μία έχουν αλλοιωθεί όλες.
 Μέχρι την επόμενη φορά που θα σας μιλήσω εύχομαι να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε το Πάσχα, να έχετε ξεγνοιασιά και χαμόγελα.
Αυτό το Πάσχα θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστο.
Μαμάδες και μπαμπάδες σας ευχαριστώ θερμά για τον κόπο που κάνετε. Η ανταμοιβή μου είναι η συμμετοχή σας, η συνεργασία σας και η ανταπόκριση που δείχνετε κι εσείς και τα παιδιά. Σας ευχαριστώ για τη συνέπεια και το ακούραστο ενδιαφέρον σας.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους και
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου