Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Η ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ 7 

Για την προπαίδεια του 7 παίξαμε δύο από τα παιχνίδια που είχαμε δει και τις προηγούμενες μέρες. Το πρώτο ήταν ο Σωστάκης και ο Λαθάκης, που μας αρέσει πολύ και το δεύτερο "Τι θα βγάλει το καπέλο".
Στο πρώτο έπρεπε τα παιδιά να βάλουν το καρτελάκι τους στον σωστό κύριο. Αν ήταν ο πολλαπλασιασμός σωστός το βάζαμε στον κύριο Σωστάκη ενώ αν ήταν λάθος τον Βάζαμε στον κύριο Λαθάκη.
Στο δεύτερο διαλέγαμε από το μαγικό μας καπέλο δύο κάρτες κι έπρεπε να πολλαπλασιάσουμε μεταξύ τους τους αριθμούς. Έτσι, κάναμε και επανάληψη στις προηγούμενες προπαίδειες.

Και όπως πάντα πάμε να ακούσουμε το τραγούδι της προπαίδειας του 7.
Παρακολούθησε και το παρακάτω κόλπο από την Πράσινη πρίζα για τις προπαίδειες των μεγάλων αριθμών. Αν το καταλάβεις θα σε βοηθήσει πολύ.
Έτοιμοι τώρα για παιχνίδι; Τα δύο πρώτα είναι από τη σελίδα Στην τάξη. Προσπάθησε να ενώσεις τα κίτρινα με τα πράσινα ταμπελάκια.

Πάτησε με τη σειρά τα καρτελάκια της προπαίδειας του 7.
πηγή; http://inschool.gr/
Το παρακάτω παιχνίδι είναι από τη σελίδα http://tetartitaxi.weebly.com/. Διάλεξε το σημαιάκι με το σωστό αποτέλεσμα του πολλαπλασιασμού και κέρδισε στο ράλι.
Κι εδώ μπορείς να κάνεις επανάληψη στις προπαίδειες του 5, 6 και 7. Πόσα γκολ μπορείς να βάλεις;
πηγή: http://users.sch.gr/sudiakos
Τέλος παίξε ένα παιχνίδι από το jele.gr και βοήθησε τον Ντροπαλό να μετρήσει τα λάχανά του. Κάνε επανάληψη έτσι στις προπαίδειες του 4, 5, 6 και 7.
Αν θέλεις να παίξεις περισσότερα παιχνίδια με τις προπαίδειες πήγαινε δεξιά στις ετικέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου