Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΕΝΟΤΗΤΑ 15 

ΜΑΘΗΜΑ 1 

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΦΩΚΙΑ ΜΟΝΑΧΟΥΣ... 

Σε αυτό το μάθημα είδαμε διάφορους τρόπους επικοινωνίας παλιότερα και σήμερα. Μιλήσαμε για τον πώς μεταφέρονταν τα νέα πριν τους υπολογιστές και τα κινητά. Βρήκαμε την ευκαιρία να αναφέρουμε τα ξεχασμένα πλέον ελληνικά ταχυδρομεία αλλά και πιο σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας.
Με το κείμενο της Αγγελικής Βαρελλά μάθαμε τα βασικά στοιχεία που υπάρχουν σε ένα γράμμα αλλά κι εκείνα που πρέπει να αναγράφονται στον φάκελο. Για να θυμηθείς όσα μάθαμε πάτα την εικόνα και πέρνα το ποντίκι σου πάνω από τις κόκκινες τελείες.
πηγή: mia4sthneapolh.blogspot.com
Μας δόθηκε επίσης η δυνατότητα να μιλήσουμε ξανά για την φώκια Μονάχους και να θυμηθούμε όσα μάθαμε σε προηγούμενο μάθημα. Αν έχεις χρόνο μπορείς να παρακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο και να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τη φώκια μας.

Πατώντας την παρακάτω εικόνα μπορείς να μεταφερθείς στη σελίδα ΜΟm, την επίσημη ιστοσελίδα αφιερωμένη στη φώκια Μονάχους.
Η φώκια Μονάχους είναι ένα από τα είδη που κινδυνεύουν τα εξαφανιστούν. Αν θέλεις να μάθεις και ποια άλλα είδη είναι απειλούμενα και να παίξεις μαζί τους πάτα την εικόνα για να μεταφερθείς στο Φωτόδεντρο. 
ΚΙ αν θέλεις να παίξεις κι άλλα παιχνίδια με τα γράμματα και τις επιστολές πάτα την παρακάτω εικόνα
πηγή: users.sch.gr/evniki
ή παίξε με το κομμάτι του παζλ από το ηλεκτρονικό μας βιβλίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου