Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

 Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ! 

ΕΚΠΛΗΞΗ 2 

Τι τραγούδι μας είχε ετοιμάσει σήμερα ο Χιονάνθρωπος; Μα φυσικά ξεκινήσαμε τη μέρα μας με το ηλεκτρονικό μας ημερολόγιο και τραγουδήσαμε όλοι μαζί το τραγούδι που μας είχε επιλέξει για σήμερα ο Χιονάνθρωπος.
Και πάλι μετά το διάλειμμα είχαμε γράμμα! Αυτός ο Χιονάθρωπος με βάζει όλο σε δουλειές! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι με έβαλε να κάνω σήμερα. Απλά διαβάστε το γράμμα του...

Ψάξαμε τα πάντα. Στα ντουλάπια βρήκαμε μπρίκια, κουτάλια  και τη σοκολάτα. Στο ψυγείο βρήκαμε γάλα και άλλες σοκολάτες! Μα καλά δεν σκέφτηκε ότι με τόσες σοκολάτες θα μας κοπεί η όρεξη; Κι άντε μετά να πω στους γονείς ότι δεν φταίει η κ. Μαρία αλλά ένας μαγικός Χιονάνθρωπος!!!
Πάντως, αφού το είπε έπρεπε να γίνει. Σηκώσαμε μανίκια και φτιάξαμε ζεστή σοκολάτα, που όντως ήταν υπέροχη. Κάποιοι ήπιαμε και 2 ποτήρια! Κάναμε όμως συμφωνία να μην φάμε και τις υπόλοιπες σοκολάτες μονομιάς!

Η κ. Μαρία της βιβλιοθήκης μας ζητούσε τη συνταγή και ο Μελέτης την ήπιε μονορούφι! Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν τόσο πολύ που σκέφτηκαν από μόνα τους ότι έπρεπε κι εκείνα να κάνουν κάτι για να τον ευχαριστήσουν. Αποφάσισαν να του κάνουν την πιο όμορφη ζωγραφιά τους και να του γράψουν ένα ευαχριστήριο γράμμα. Μα τι καλά παιδιά που έχω!!!



Πριν σχολάσουμε αφήσαμε τις ζωγραφιές στα πόδια του και τη δική του σοκολάτα. Και μαντέψτε!!!! Το πρωί που επιστρέψαμε δεν υπήρχαν εκεί. Τα είχε πάρει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου