Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023


 Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ! 

ΕΚΠΛΗΞΗ 6 

Σήμερα ήταν η μέρα των ελέγχων. Και λέω, δεν μπορεί... Σήμερα θα την γλιτώσω, δεν θα προλάβει ο Χιονάνθρωπος να μας βάλει να κάνουμε κάτι! Αλλά αμ δε! Πρόλαβε και παραπρόλαβε... Και μάλιστα πολλά. Έφερε και παρέα σήμερα ένα ξωτικό για να προλάβουν να τα κανονίσουν όλα. Το πρωί μπήκαμε στην τάξη μας κι ακούσαμε το όμορφο τραγουδάκι που μας είχε ετοιμάσει.

Κι έπειτα η πόρτα χτύπησε... Τα παιδιά της Ε τάξης μας επισκέφτηκαν. Τα είχε στείλει ο Χιονάνθρωπος για να μας διαβάσουν ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Καθίσαμε όλοι σε κύκλο και τα παιδιά μας διάβασαν το "Χριστούγεννο" της Μαρίας Λοϊζίδου.

Μας το διάβασαν τόσο όμορφα, παραστατικά και διαδραστικά που δεν χάσαμε την προσοχή μας ούτε λεπτό. Και μάλιστα φέρανε και το δικό τους Χριστούγεννο!
Μετά το διάλειμμα μας περίμενε κι άλλη έκπληξη! Είχε έρθει γράμμα και μαζί με το γράμμα δωράκια! Ανοίξαμε το γράμμα, αλλά όχι τα δωράκια! Γιατί; Μα γιατί έτσι μας είπε ο Χιονάνθρωπος!



Όταν το ανοίξαμε στο σπίτι, όπως μας είπε ο Αϊ- Βασίλης είχε πολλές εκπλήξεις. Ζαχαρωτά, σοκολάτες, ένα νανοξωτικό κι ένα σημείωμα!


Και δεν έφταναν αυτά! Μας ετοίμασε κάτι ωραίες κάρτες και μέσα μας έβαλε τον "έλεγχό" μας για να τον βάλουμε λέει κάτω από το δέντρο και να τον δει ο Αϊ- Βασίλης!

Πολύ γεμάτη μέρα κυρ Χιονάνθρωπε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου