Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΙΚΣ

Επειδή μας άρεσε πολύ το μάθημα με το κόμικς για την Χωχαρούπα κι επειδή θέλαμε να εξασκηθούμε περισσότερο στο διάλογο είπαμε να φτιάξουμε κι εμείς ένα δικό μας.
Με τη βοήθεια της ιστοσελίδας www.pixton.com ,όπου μπορείς να φτιάξεις έναν δικό σου λογαριασμό και για λίγες μέρες να είναι δωρεάν, φτιάξαμε ένα μικρό κόμικς συνδυάζοντας έτσι και το μάθημα της Φιλαναγνωσίας, θέλοντας να περάσουμε το μήνυμα ότι η ανάγνωση ιστοριών περιλαμβάνει κάθε είδος κειμένου, σε κάθε μορφή. 
Όλοι μαζί σκεφτήκαμε τους ήρωες και τους διαλόγους. Μιας και το επόμενο μάθημα της Γλώσσας είχε μία εικόνα με σπηλαιογραφία αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε εκεί τους ήρωές μας. Οι διάλογοι μας βγήκαν στην πορεία. Τα παιδιά του Β3 το ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ και υπερήφανα σας παρουσιάζουν το δημιούργημά τους. 



Παιδάκια μου συγνώμη που άλλαξα την φιγούρα του άντρα από καράτε και την έκανα να τρέχει μακριά αλλά δεν ήθελα να δείξουμε ότι κάποιος χτυπάει κάποιον άλλο. 
Η όλη διαδικασία τους άρεσε τόσο πολύ που τους είπα ότι μπορεί, όποιο παιδί θέλει, να φτιάξει  κι ένα δικό του. Σας παρουσιάζω την προσπάθεια του Χαράλαμπου. Μπράβο Χαράλαμπε. Πολύ όμορφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου