Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Η ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ 0 ΚΑΙ ΤΟΥ 1 

Ξεκινήσαμε σιγά- σιγά τις προπαίδειές μας. Ευτυχώς τα παιδιά θυμούνταν από πέρσι πολλές από αυτές αλλά και τον τρόπο που βρίσκουμε ένα αποτέλεσμα πολλαπλασιασμού κι έτσι φέτος έχουμε το χρόνο να παίξουμε περισσότερα παιχνίδια και να κάνουμε πιο πολλή εξάσκηση.Για να μην ξεχνιόμαστε όμως πάμε να δούμε ένα βιντεάκι από την εκπαιδευτική τηλεόραση για τον πολλαπλασιασμό που το είχαμε και δει πέρσι.
Πολύ εύκολα γράψαμε κι εμείς την προπαίδεια του 0 και του 1 στο τετράδιό μας κι όταν τελειώσαμε ήρθαν στην τάξη μας δύο αδέρφια από την Κρήτη! Ο Σωστάκης κι ο Λαθάκης.
Ο Σωστάκης κι ο Λαθάκης μας έδωσαν καρτέλες που άλλες είχαν σωστούς κι άλλες λάθος πολλαπλασιασμούς. 
Μας είπαν ότι αυτές που ήταν σωστές έπρεπε να τις βάλουμε στον κύριο Σωστάκη κι αυτές που ήταν λάθος έπρεπε να τις βάλουμε στον κύριο Λαθάκη. Κι έτσι κάναμε!

Το παιχνίδι μας άρεσε πολύ και τους παρακαλέσαμε να έρθουν ξανά στην τάξη μας. Μας υποσχέθηκαν ότι θα μας επισκέπτονται συχνά και μάλιστα ΄χι με μόνο μία προπαίδεια. Για να κάνεις εξάσκηση στην προπαίδεια του 0 και του 1 μπορείς να πας στις ετικέτες δεξιά στην αρχική σελίδα, να διαλέξεις παιχνίδια προπαίδειας και μόλις σου ανοίξει η καινούρια καρτέλα διάλεξε όποιο παιχνίδι πολλαπλασιασμού σου αρέσει. Μην ξεχάσεις να διαλέξεις την προπαίδεια του 0 ή του 1. Αν βέβαια θυμάσαι όλες τις προπαίδειες από πέρσι πάτα όποια θέλεις και παίξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου