Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Η ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ 5 

Αυτή η προπαίδεια μας είναι πλέον πολύ εύκολη. Την παίζουμε στα δάκτυλα. Γι' αυτό δεν αφιερώσαμε παιχνίδι στην τάξη για την προπαίδεια του 5 αλλά μπορούμε να παίξουμε εδώ.
Πρώτ' απ' όλα ας ακούσουμε ξανά το τραγουδάκι της προπαίδειας του 5 από τα Λάχανα και χάχανα.
Και πέρσι είχαμε δει τα παρακάτω παιχνίδια από τη σελίδα Στην τάξη που μου άρεσαν πολύ και είναι μία καλή εξάσκηση. Γι' αυτό τα αναρτώ ξανά. Εσύ μπορείς να ταιριάξεις τις κίτρινες με τις πράσινες ταμπελίτσες.

Κι εδώ πάτα τις κάρτες με τη σειρά της προπαίδειας του 5.
πηγή: inschool.gr
Για να κάνουμε μία επανάληψη στις προπαίδειες από το 3 ως το 5 μπορούμε να παίξουμε το παρακάτω παιχνίδι βρίσκοντας τις σωστές απαντήσεις. Κάθε φορά που θα βρίσκεις και θα πατάς την απάντηση να πατάς μετά και το κουμπί υποβολής για να συνεχίσεις.
Και τέλος βρες πόσες σταγόνες σοκολάτας έχουν όλα τα μπισκότα στο φούρνο. Διάλεξε το δεύτερο επίπεδο γιατί το πρώτο είναι πολύ εύκολο για μας.
Διάλεξε την σωστή απάντηση στους παρακάτω πολλαπλασιασμού.
πηγή: http://www.mathsisfun.com/
Το τελευταίο παιχνίδι είναι από τη σελίδα http://tetartitaxi.weebly.com/. Προσπάθησε να βρεις τα σωστά αστέρια για να έχει παρέα το φεγγάρι.

Και μην ξεχνάς! Αν θέλεις να παίξεις πολλά ακόμα παιχνίδια προπαίδειας μπορείς να τα βρεις στις ετικέτες δίπλα "Παιχνίδια προπαίδειας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου